Home

Huren voor vakantieverblijf

  Algemeen
    Prijzen en kontaktinformatie

Print 

 

Ch‚teau de Pourteils heeft onder andere 3 2-persoons slaapkamers op de 1e verdieping, 1 2-persoons slaapkamer in de toren en een bijhuis met 1 2-persoons slaapkamer, allen met badkamer en toilet. Verder heeft het een grote woonkamer met aansluitend een studeerkamer en een groot balkon, een eetkamer, een ruime entree en hal, en een goed geoutilleerde keuken.

Het kasteel ligt op 200 m van Brouilla tussen wijnvelden aan de rand van een heuvel langs de rivier de Tech en kijkt uit op de zuidelijk gelegen Alberes, de oostelijke uitlopers van de Pyreneen. Het park van 3 ha is geheel omsloten (deels ommuurd) en bevat kleurrijke planten en struiken en veel verschillende bomen waaronder veel palmen. Naast het kasteel is een gazon met aan het einde daarvan een zwembad van 13 x 8 m en een pool house met open haard, keuken, douche, toilet en kleedruimte.

 
     

Naast genieten van de paradijselijke entourage kunt U in de omgeving wandelen, fietsen, mountain biken, paardrijden, vissen, heerlijk eten en U kunt gaan naar:

  • Het strand in Argeles (15km), St Cyprien (20km) en het pittoreske havenplaatsje Collioure (20km).

  • De grote stad in de buurt, Perpignan (15km) en kleinere steden met historische centrums zoals Ceret (25km) en Thuir (25km)

  • Dahli museum in Figueras (45km) en naar andere Spaanse steden als Girona (90km) en Barcelona (190km)

  • Historische plaatsen zoals Catelnou (25km), Fort Salse (35km) en Toutafel (40km) en op 50 tot 100 km naar Prats de Molo, Villefranche de Conflent en andere bolwerken van de Cartharen.

  • Ski-gebieden op 140 tot 200 km zoals Les Angles, Font Romeu en Pas de La Casa, Andorra.

  • Warm waterbaden zoals in Le Boulou (15km) en het warme openlucht bad in St Thomas (120km)